کد خبر: 18676
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۸
علیرضا کاظمی

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به فعالیت خط مشاوره تلفنی ۱۵۷۰ برای دانش‌آموزان، گفت: نزدیک به ۱۲ هزار تماس تلفنی از سوی دانش‌آموزان ثبت شده است.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده، علیرضا کاظمی در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» با موضوع اقدامات آموزش و پرورش در جریان جنگ ۱۲ روزه، با اشاره به فعالیت خط مشاوره تلفنی ۱۵۷۰ برای دانش‌آموزان، گفت: نزدیک به ۱۲ هزار تماس تلفنی از سوی دانش‌آموزان ثبت شده است.

وی افزود: دانش‌آموزان در این تماس‌ها نسبت به نحوه برگزاری امتحانات ابراز نگرانی کرده بودند؛ برخی نیز به دلیل شرایط جنگی دچار استرس شده یا درگیر مشکلات خانوادگی بودند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به دانش‌آموزان آسیب‌دیده در جنگ اخیر خدمات مشاوره علمی، آموزشی و روان‌شناختی ارائه شده است، تأکید کرد: این روند همچنان ادامه دارد.

کاظمی همچنین اظهار کرد: در جریان جنگ اخیر، ۳۶ مدرسه دچار آسیب شدند که شدت خسارات در آن‌ها متفاوت بود. با این حال، بخش عمده‌ای از آسیب‌ها برطرف شده و روند آموزش در این مدارس به وضعیت عادی بازگشته است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =

آخرین‌ها