کد خبر: 21207
تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۷
باشگاه استقلال

باشگاه استقلال از احضار هفت نفر از اعضای تیم فوتبال استقلال به کمیته انضباطی این باشگاه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده، باشگاه استقلال اعلام کرد «ظهر امروز (دوشنبه) 7 نفر از اعضای تیم فوتبال به منظور ارائه توضیحات در خصوص برخی مسائل انضباطی، به کمیته انضباطی فراخوانده شدند. این اقدام در راستای بررسی دقیق موضوعات پیش‌آمده و رسیدگی به موارد مرتبط با انضباط تیمی صورت گرفته است. کمیته انضباطی پس از استماع توضیحات افراد دعوت‌شده، تصمیمات لازم را اتخاذ و نتایج را متعاقباً اعلام خواهد کرد.»

اگر چه باشگاه استقلال نامی از نفرات نبرده اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد رامین رضاییان، محمدرضا آزادی، عارف آقاسی، آرمین سهرابیان، دوکنز نازون و آنتونیو آدان 6 بازیکنی بودند که به همراه یکی از اطرافیان تیم 7 نفری بودند که به کمیته انضباطی احضار شده‌اند.
رضاییان و آقاسی امروز در کمیته انضباطی حضور یافتند و سپس راهی محل تمرین آبی‌پوشان شدند. قرار است سایر بازیکنان نیز به ترتیب تاریخ‌های اعلام شده در این کمیته حضور یابند.

آدان و نازون به دلیل بازگشت با تاخیر از کشورهای‌شان در اختیار کمیته انضباطی قرار گرفته‌اند. آنها توضیح داده‌اند که به دلیل دیر صادر شدن ویزای‌شان با تاخیر به ایران بازگشته‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

آخرین‌ها