پیام خانواده
-
ماهاتیر محمد:
آمریکا مخالفان با نسلکشی در غزه را تهدید میکند
نخستوزیر پیشین مالزی با انتقاد شدید از سکوت غرب در قبال حملات رژیم صهیونیستی به غزه، آمریکا را حامی نسلکشی و تهدیدکننده مخالفان آن دانست.
-
اعمال سهمیه دانشگاهی برای خانواده شهدای حمله رژیم صهیونیستی
اعضای خانواده شهدا و جانبازان حمله رژیم صهیونیستی به کشور میتوانند از سهمیه ایثارگران در آزمون سراسری ورود به دانشگاهها در سال جاری بهرهمند شوند.
-
سرپرست تیم فوتبال استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال با سرپرست سابق تیم فوتبال این باشگاه برای قبول مسئولیت دوباره به توافق رسیدند.
-
قیمت نهایی بلیت پروازهای اربعین مشخص شد
دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی با اشاره به نهاییشدن نرخ پروازهای اربعین، از تعیین قیمت رفت و برگشت مسیر تهران - نجف - تهران به مبلغ ۱۵ میلیون تومان خبر داد.
-
بیماری های مزمن شایع در میان سالمندان
نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد که با افزایش سن، احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن مانند فشار خون، کلسترول بالا، آرتروز، افسردگی و حتی زوال عقل بهطور چشمگیری افزایش مییابد. اما خبر خوب اینکه بسیاری از این بیماریها قابل پیشگیری یا کنترل هستند؛ اگر به موقع اقدام کنیم.
-
چگونه اوقات فراغت خوبی برای کودکان بسازیم
بازی با بچههای هم سن و سال، بهترین کار برای پرکردن اوقات فراغت است؛ کودکان و نوجوانان همسایه را که مطمئن هستند، شناسایی کنید و در هفته یک یا ۲بار بچهها را به بازیهای گروهی فکری و حرکتی داخل خانه یا بوستانهای اطراف خانه دعوت کنید. همچنین می توانید مراکزی که برای این کار طراحی شده را پیدا کنید تا فرزندتان با گروه همسالان خود معاشرت بهتری داشته باشد.
-
ترک اعتیاد به گوشیهای همراه از سوی نوجوانان
شرکت تحقیقاتی GWI که یک شرکت تحقیقاتی و تحلیل بازار دیجیتال است، نظرسنجیای در ژوئیه امسال منتشر کرده که نشان میدهد حدود 40درصد نوجوانان بین 12تا 15ساله میگویند که گاهی گوشیهای خود را برای استراحت خاموش میکنند؛ این در حالی است که در سال 2022فقط 22درصد نوجوانان برای فرار از اعتیاد به تلفن همراه و شبکههای اجتماعی این کار را انجام میدادند.
-
هشدار به والدین؛ اضطراب اجتماعی، تهدید پنهان نسل نوجوان
یک فوق تخصص روانشناسی بالینی گفت: افراد انواع اضطرابها را در سنین نوجوانی تجربه میکنند و این دوران اگر به خوبی به اتمام نرسد، اضطراب اجتماعی در همین سنین گریبان آنها را میگیرد.
-
کمک به گوارش، با ۱۸ دستور ساده با دانه چیا
دانههای چیا سرشار از فیبر و اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و یکی از بهترین انتخابها برای سلامت روده و پیشگیری از یبوستاند.
-
افسر ارشد سرویس اطلاعات اوکراین ترور شد
گزارشهای رسانهای حاکی از ترور افسر ارشد سرویس اطلاعات اوکراین هستند.
-
قالیباف:
فرمانده کل قوا در چندساعت، نیروی نظامی را از شوک خارج کردند
رئیس مجلس با بیان اینکه فرمانده کل قوا در چند ساعت، نیروی نظامی را از شوک خارج کردند، گفت: ایشان مثل سال ۵۹ در اتاق جنگ بودند و به صورت حضوری فرماندهان را توجیه میکردند.
-
جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) رونمایی شد
جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) با طرحی از میکائیل براتی و با شعار «ای مهر رخشان» رونمایی شد.
-
روباتهای نانویی سینوزیت را درمان میکنند؛ پایان جراحیهای دردناک
پژوهشگران با استفاده از ریزروباتهایی بسیار کوچک که با نور و مغناطیس هدایت میشوند، موفق شدهاند عفونتهای مقاوم سینوسی را درمان کنند.
-
وقتی خانه سنگر نخست میشود؛ خانواده در تیررس جنگ تمدنی
در منظومه فکری اسلام، خانواده فقط یک نهاد اجتماعی نیست بلکه سلول سازنده جامعه الهی و نقطه آغاز امتسازی است.
-
استانهای برتر در ارزیابی ستاد ساماندهی امور جوانان سال ۱۴۰۳ اعلام شد
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان رتبهبندی استانها در ارزیابی ستادهای ساماندهی امور جوانان استانها و شهرستانها در سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.
-
ویژه برنامههای مرکز راهبری و همآهنگی بانوان در ماه محرم کلید خورد
مدیر مرکز راهبری و همآهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: این مرکز چهار طرح ویژه ماه محرم در سطح ملی برنامهریزی کرده است، که برای اجرای آنها در استانها حمایتهای لازم صورت خواهد گرفت.
-
زنان امروز در امتداد راه زینب(س)، پرچم داران حماسه اند
زنان بنیاسد پس از عاشورا با تدفین شهدای کربلا، نخستین حرکت اعتراضی علیه حکومت اموی را رقم زدند. این اقدام تاریخی نمادی از وفاداری و ایستادگی آنان است.
-
چگونه پس از جنگ به زندگی عادی بازگردیم؟
عضو هیأتمدیره انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به پیامدهای روانی ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به ایران، گفت: یکی از دلایل افزایش آسیبپذیری ما، غفلت از عادتهای شادیآور و سبک زندگی سالم است. حالا باید آگاهانه برنامههایی برای نشاط شخصی و خانوادگی داشته باشیم.
-
کمبود احساس امنیت عاطفی را جدی بگیرید
اگر در گذشته روابط سخت یا آسیبزا داشتهاید، ممکن است حتی وقتی با فرد مناسبی روبهرو میشوید ترسهای قدیمیِ برآمده از آن روابط، دوباره ظاهر شوند.
-
رضایی:
جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دستاوردهای مهمی برای ایران داشت
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به دستاوردهای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه عنوان کرد: ما تا آخرین لحظه با قدرت به مقابله پرداختیم و شدت شلیک ما به ویژه در روزهای پایانی بسیار بیشتر بود.
-
هدف قرار دادن امدادگران نقض فاحش حقوق بینالملل بشردوستانه است
معاون امور بینالملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلالاحمر بر لزوم حمایت از غیرنظامیان و امدادگران و مستندسازی نقضهای حقوق بشردوستانه تأکید کرد.
-
آغاز مصاحبههای دکتری دانشگاه آزاد از فردا
دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: مصاحبه مجازی دوره دکتری تخصصی سال ۱۴۰۴ این دانشگاه از روز چهارشنبه ۱۸ تیر آغاز خواهد شد و تا روز جمعه ۱۰ مرداد ادامه مییابد.
-
کودکان تالاسمی را با تحریم کشتند، نه با گلوله!
مدیر عامل انجمن تالاسمی ایران گفت: مصداق بارز جنایات آمریکا را در چند سال اخیر میتوان در حوزه بیماران خاص ایران مشاهده کرد که با تحریمهای متعدد کودکان را کشتند.
-
پیدا و پنهان عدم پرداخت یارانه دارو + نامه
رئیس انجمن داروسازان ایران، در نامه ای به رئیس سازمان برنامه و بودجه خواستار تسریع در تسویه مطالبات داروخانه ها از محل یارانه دارو شد.
-
مهلت ثبت نام آزمون دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی تمدید شد
مهلت ثبت نام آزمون دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی به مدت یک روز تمدید شد. داوطلبان از صبح امروز ۱۷ تیرماه تا ساعت ۲۴ فرصت دارند در این آزمون ثبت نام کنند.
-
درماندگی آموختهشده؛
چه کنیم وقتی تلاش کردن بیاثر میشود؟
وقتی تجربههای مکررِ بیتوجهی و بینتیجه بودن تلاشها، فرد را به این باور میرساند که هیچ چیز تغییر نمیکند، «درماندگی آموختهشده» شکل میگیرد؛ پدیدهای خاموش اما فراگیر که از کلاس درس تا مناسبات اجتماعی، اثرات عمیقی بر جای میگذارد.
-
مهارتی کلیدی که در مدرسه آموزش نمیدهند، اما موفقترین افراد آن را بهخوبی میشناسند،
۱۰ نشانه پنهان برای شناخت هوش هیجانی بالا
هوش هیجانی، یکی از مهمترین شاخصههای موفقیت شخصی و حرفهای است که اغلب در زیر لایههای رفتاری افراد پنهان میماند. ویژگیهایی که اگر در خود بشناسید و تقویت کنید، میتوانند کیفیت روابط، تصمیمها و آرامش روانیتان را بهطور چشمگیری افزایش دهند.
-
تضاد ادعاهای حقوق بشری با سکوت در برابر زنان شهید ایران،
غربِ زننما، زنستیز از آب درآمد
غربیها سالهاست خود را پرچمدار دفاع از حقوق زنان معرفی میکنند. از کمپینهای رسانهای گرفته تا فشارهای سیاسی به کشورهایی چون ایران، همگی به نام «زن، زندگی، آزادی» انجام میشود. اما در جنگ ۱۲ روزه اخیر میان ایران و رژیم صهیونیستی، زمانی که زنان ایرانی مظلومانه در بمباران دشمن صهیونیستی به شهادت رسیدند، همین مدعیان حقوق بشر نه تنها سکوت اختیار کردند، بلکه در بسیاری موارد با توجیه و حمایت از متجاوز، از خون زنان ایرانی عبور کردند. این تناقض فاحش، بار دیگر پرده از چهره واقعی سیاستزده و گزینشی حقوق بشر غربی برداشت.
-
واشنگتن پست:
اسراییل در حال تبدیل به یک دولت مطرود جهانیست!
از آغاز جنگ خونین رژیم صهیونیستی در نوار غزه، سیگنالهای جدی و کمسابقهای از سوی جامعه بینالملل مخابره میشود؛ نشانههایی از آنکه اسرائیل در حال از دست دادن جایگاه سیاسی، اخلاقی و دیپلماتیک خود در سطح جهان است و هر روز بیشتر به یک کشور مطرود بینالمللی تبدیل میشود.
-
راهنمای پاسخ به پرسشهای کودکان درباره مرگ،
چطور درباره مرگ با کودک صحبت کنیم؟
هنگام پرسشهایی مثل «مامان، بابا شما هم میمیرید؟» با صداقت و آرامش جواب دهید و همزمان امنیت خاطر او را تأمین کنید.