..

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان رتبه‌بندی استان‌ها در ارزیابی ستادهای ساماندهی امور جوانان استان‌ها و شهرستان‌ها در سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با ارائه گزارش عملکرد استان‌ها در حوزه برگزاری ستاد ساماندهی امور جوانان، اظهار کرد: مطابق قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان یکی از اهداف ده‌گانه این وزارت در حوزه جوانان، ساماندهی امور جوانان با مشارکت دستگاه‌های مرتبط و پیگیری و نظارت بر اجرای آن است که بدین منظور ستادهای ساماندهی امور جوانان در سطوح ملی، استانی و شهرستانی تشکیل شده است.

وی ادامه داد: مهم‌ترین وظایف این ستادها مطابق آئین‌نامه، تدوین اقدامات اجرایی دستگاه‌های استانی، نظارت بر فعالیت‌ها و برنامه‌های مرتبط با امور جوانان، سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و ظرفیت‌سازی به منظور توانمند کردن جوانان در حوزه‌های مختلف و طراحی و اجرای برنامه‌های الگویی و ویژه در حوزه جوانان با مشارکت و همکاری دستگاه‌های ذیربط است.

رحیمی با بیان اینکه مهم‌ترین بستر قانونی برای سیاستگذاری، تصمیم‌سازی، هماهنگی و نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها در حوزه جوانان، ستادهای ساماندهی امور جوانان هستند اظهار کرد: عملکرد این ستادها در دوره‌های شش ماهه و یک ساله توسط دفتر هماهنگی و نظارت بر امور جوانان بر اساس شاخص‌های ابلاغی از جمله میزان برگزاری جلسات تکلیفی، میزان حضور شخص رئیس جلسه و اعضا، حضور جوانان عضو و صاحب‌نظران در جلسه، ارائه نتایج پژوهش‌های انجام شده مرتبط با موضوع جلسه، میزان اجرای مصوبات، میزان مشارکت دستگاه‌های همکار در اجرای مصوبات، برگزاری کمیته‌های تخصصی و سایر اقدامات ویژه از جمله تحقق مصوبات شورای عالی جوانان ارزیابی شده و نتایج آن منتشر و به دستگاه‌های نظارتی ارسال می‌شود.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳، بر اساس ارزیابی به عمل آمده استان یزد رتبه اول، آذربایجان شرقی رتبه دوم و گلستان رتبه سوم را کسب کردند.

بر اساس این گزارش، دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، سازمان بهزیستی، سازمان فنی و حرفه‌ای بیشترین میزان حضور در جلسات ستادهای استانی سراسر کشور و دادگستری، جهاد کشاورزی و صدا و سیما کمترین میزان حضور در جلسات ستادها را داشته‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

آخرین‌ها