عراقچی: سنت مدرسه‌سازی را به عنوان میراث غیرملموس بشری در یونسکو ثبت می‌کنیم

پیام خانواده - وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آمریکا درباره خروج دو دیپلمات ایرانی تحت فشار این کشور از نیویورک گفت: تمام دیپلمات‌های ایرانی که برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده بودند، به استثنای یک نفر که زودتر از موعد بازگشت، طبق برنامه نیویورک را ترک کردند.

به گزارش پیام خانواده سیدعباس عراقچی در پیامی در شبکه مجازی ایکس نوشت: تمام دیپلمات‌های ایرانی که برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده بودند، به استثنای یک نفر که زودتر از موعد بازگشت، طبق برنامه نیویورک را ترک کردند.

وی ادامه داد: با این حال، افتخار کردن به خبر کذب «اخراج» دیپلمات‌ها، برای رئیس هر دستگاه دیپلماسی اقدامی نامناسب است. چنین رویکردی بیش از هر چیز نشان‌دهنده استیصال و شکست است و با تعهدات کشور میزبان سازمان ملل متحد نیز در تعارض قرار دارد. سیدعباس عراقچی در پیامی در شبکه مجازی ایکس نوشت: تمام دیپلمات‌های ایرانی که برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده بودند، به استثنای یک نفر که زودتر از موعد بازگشت، طبق برنامه نیویورک را ترک کردند.

وی ادامه داد: با این حال، افتخار کردن به خبر کذب «اخراج» دیپلمات‌ها، برای رئیس هر دستگاه دیپلماسی اقدامی نامناسب است. چنین رویکردی بیش از هر چیز نشان‌دهنده استیصال و شکست است و با تعهدات کشور میزبان سازمان ملل متحد نیز در تعارض قرار دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین‌ها