کد خبر: 25971
تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۷
.

همزمان با روزهای آغازین جنگ و شکل‌گیری تجمعات خودجوش مردم در میادین اصلی تهران و استان‌ها، مرکز مشاوره «ارم مشاوره» و «مجمع ملی خانواده» با راه‌اندازی پویش ملی «با من حرف بزن»،در جمع مردم در میادین مختلف حاضر شدند.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ از روزهای ابتدایی جنگ که مردم در میادین مختلف تهران و سایر استان‌ها جمع می‌شدند، مرکز «ارم مشاوره» و «مجمع ملی خانواده» با پویش ملی «با من حرف بزن» در کنار تجمع‌کنندگان حاضر شدند.

تیم‌های مشاوره در میادین اصلی تهران و شهرستان های مختلف حاضر شدند و به مردم خدمات مشاوره رایگان ارائه دادند. تا امروز بیش از هزاران مشاوره حضوری انجام شده و پویش همچنان در میادین اصلی به کار خود ادامه می‌دهد.

در این طرح، تیم‌های مشاوره در میادین مختلف تهران حضور یافته و خدمات مشاوره کوتاه‌مدت، گوش‌دادن فعال و همراهی روانی را برای مراجعه‌کنندگان ارائه می‌کنند. همچنین این پویش با هدف افزایش آرامش اجتماعی، رسیدگی به نگرانی‌های عمومی و کمک به مدیریت فشارهای روانی طراحی شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =

آخرین‌ها