کد خبر: 20338
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴
image-20250909180217-1.jpeg

در پی انتشار تصاویر و ویدئوهایی از وقوع انفجار در شهر دوحه در قطر، رژیم اسرائیل مدعی انحام عملیات در این کشور علیه رهبران حماس شد.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ در پی وقوع انفجارهایی در قطر و ادعای رژیم اسرائیل درباره ترور رهبران حماس در ابن شهر، یک منبع عضوحماس به الجزیره گفت:هیئت مذاکره‌کننده جنبش حماس هنگام برگزاری نشستش در دوحه هدف قرار گرفت.

این منبع آگاه اضافه کرد: نشست در حالی هدف قرار گرفت که پیشنهاد رئیس‌جمهور ترامپ برای آتش‌بس را بررسی می‌کرد.

به گفته منابع خبری اطلاعات اولیه از شهادت خلیل الحیه در هدف‌گیری در قطر خبر می‌دهد.

کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام اسرائیلی گفته است: رهبر حماس را در قطر، از جمله خلیل الحیه و زاهر جبارین، هدف قرار دادیم و منتظر نتایج هستیم.

برخی منابع خبری نیز مدعی شده‌اند که خالد مشعل در جلسه هدف‌گیری‌شده در قطر حضور داشته است.

وزارت خارجه قطر ضمن محکومیت این حمله گفت: این تجاوز جنایتکارانه نقض تمام قوانین بین‌المللی و تهدیدی جدی برای امنیت و سلامت شهروندان و ساکنان قطر است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

آخرین‌ها