پزشکیان

رئیس جمهور در بازدید از خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ گفت: توافق کرده‌ایم تا خانه‌های آسیب دیده را همانطور که بوده است بسازند و تحویل شهروندان دهند.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ مسعود پزشکیان رئیس جمهور در بازدید از جمعی از خانواده‌های آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه گفت: نگران نباشید، کمک می‌کنیم و هر کاری از ما ساخته باشد برای شما انجام می‌دهیم، مقرر شده تا زمان ساخت و بازسازی خانه‌های آسیب دیده برای شما خانه‌ای برای اسکان تهیه شود.

وی خطاب به خانواده‌های آسیب دیده ادامه داد: توافق کرده‌ایم تا خانه‌های آسیب دیده را همانطور که بوده است بسازند و تحویل شهروندان دهند.

رئیس جمهور همچنین در گفتگو با فرزندان این خانواده‌ها از وضعیت تحصیلی آنها جویا شد و گفت: امیدوارم مهندس و دکتر شوید و هر آرزویی که دارید به آن دست یابید.

پزشکیان: خانه‌های آسیب دیده در جنگ را همانطور که بود، می‌سازیم

این دیدار در یکی از مراکز اسکان استان تهران، با برخی از خانواده‌هایی که منازل مسکونی آنان در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان آسیب دیده بود، صورت گرفت.

در جریان این دیدار که رئیس دفتر رئیس جمهور، استاندار و شهردار تهران و معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی نیز حضور داشتند، رئیس جمهور از این خانواده‌ها سوالاتی درباره وضعیت رسیدگی‌های صورت گرفته به آنان پرسید و به آنها اطمینان داد که دولت و همه دستگاه‌های مرتبط، حمایت‌های لازم را در راستای جبران خسارات وارده شده، از ایشان به عمل خواهند آورد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =

آخرین‌ها