گزارش تصویری پویش «با من حرف بزن» در استان‌های مختلف کشور

همزمان با روزهای آغازین جنگ و شکل‌گیری تجمعات خودجوش مردم در میادین اصلی تهران و استان‌ها، مرکز مشاوره «ارم مشاوره» و «مجمع ملی خانواده» با راه‌اندازی پویش ملی «با من حرف بزن» در جمع مردم در میادین مختلف حاضر شدند و این حضور پس از گذشت ۹ ماه همچنان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ از روزهای ابتدایی جنگ که مردم در میادین مختلف تهران و سایر استان‌ها جمع می‌شدند، مرکز «ارم مشاوره» و «مجمع ملی خانواده» با پویش ملی «با من حرف بزن» در کنار تجمع‌کنندگان حاضر شدند.

تیم‌های مشاوره در میادین اصلی تهران و شهرستان های مختلف حاضر شدند و به مردم خدمات مشاوره رایگان ارائه دادند. تا امروز بیش از هزاران مشاوره حضوری انجام شده و پویش پس از گذشت ۹ ماه همچنان ادامه دارد.

در این طرح، تیم‌های مشاوره در میادین مختلف تهران حضور یافته و خدمات مشاوره کوتاه‌مدت، گوش‌دادن فعال و همراهی روانی را برای مراجعه‌کنندگان ارائه می‌کنند. همچنین این پویش با هدف افزایش آرامش اجتماعی، رسیدگی به نگرانی‌های عمومی و کمک به مدیریت فشارهای روانی طراحی شده است.

در ادامه تصاویر ارایه خدمات تخصصی مشاوره را در استان تهران، کرمانشاه_ پایگاه بسیج کرناچی،اردبیل مشاهده می کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =