پیام خانواده
-
راهکارهای تازه برای احیای معنویت در نسل نو؛
تربیت دینی کودکان در دوران بیمیلی نسلی؛ اجبار تا جذابیت
در روزگاری که نسل جدید بیش از آنکه به آموزههای سنتی گوش فرا دهد، جذب محتوای تصویری، سرگرمیهای دیجیتال و فضای مجازی است، تربیت دینی کودکان دیگر با نسخههای گذشته جواب نمیدهد. بسیاری از خانوادهها میپرسند: چگونه میتوان کودک امروز را بدون اجبار، با ایمان آشنا کرد؟ در این گزارش به بررسی راهکارهای عملی، چالشهای رایج و تجربههای موفق در زمینه تربیت دینی نسل نو میپردازیم.
-
فیلم؛ اجرای طرح ملی «همیاران اجتماعی» برای پیشگیری از خودکشی در سراسر کشور
طرح «همیاران اجتماعی» با هدف کاهش آمار خودکشی و ارتقای سلامت روان، از اواخر سال ۱۴۰۲ در سراسر کشور آغاز شده و تاکنون بیش از ۴۵۰۰ همیار آموزشدیده، مسئولیت آگاهی رسانی به خانواده ها را برعهده گرفته اند. این طرح به همت سازمان امور اجتماعی و مؤسسه خاتم در حال اجراست.
-
اجرای طرح ملی «همیاران اجتماعی» برای پیشگیری از خودکشی در سراسر کشور +فیلم
طرح «همیاران اجتماعی» با هدف کاهش آمار خودکشی و ارتقای سلامت روان، از اواخر سال ۱۴۰۲ در سراسر کشور آغاز شده و تاکنون بیش از ۴۵۰۰ همیار آموزشدیده، مسئولیت آگاهی رسانی به خانواده ها را برعهده گرفته اند. این طرح به همت سازمان امور اجتماعی و مؤسسه خاتم در حال اجراست.
-
درگفتگوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر نصیری فرد رئیس اندیشکده هوش مصنوعی و تحول حکمرانی با روزنامه جام جم بررسی شد؛
نقش و جایگاه هوش مصنوعی در سبک زندگی اسلامی
برای استفاده مؤثر از هوش مصنوعی، نیاز به درک کافی از اصول کارکرد و محدودیتهای آن است. دانشجویان و محققان باید از اعتماد بیش از حد به هوش مصنوعی در تولیدات علمی اجتناب کنند. هوش مصنوعی میتواند به عنوان ابزاری برای کمک به تحقیق و نگارش استفاده شود، اما نباید به عنوان منبع اصلی و قطعی اطلاعات تلقی شود.
-
۵ خوراکی مفید برای کاهش کلسترول و حفظ سلامت قلب
کاهش کلسترول فقط به دارو محدود نمیشود؛ تغییرات ساده در برنامه غذایی روزانه میتواند نقشی مؤثر در حفظ سلامت قلب ایفا کند. برخی خوراکیهای طبیعی، به اندازه داروها در کاهش کلسترول بد (LDL) تأثیرگذار هستند و مصرف منظم آنها توصیه میشود.
-
بررسی مزایای دنیای مجازی در زندگی روزمره و آموزش فرزندان؛
اینترنت؛ فرصتی برای یادگیری و سرگرمی هوشمندانه کودکان
با وجود نگرانیهای همیشگی درباره آسیبهای فضای مجازی، اینترنت اگر در مسیر درست استفاده شود، میتواند به ابزاری ارزشمند برای آموزش، رشد فکری و سرگرمی سازنده کودکان تبدیل شود. بررسی مزایای آموزشی و تفریحی اینترنت چهرهای متفاوت از این فناوری را نمایان میسازد.
-
تنبیه بدنی؛ ابزار تربیتی یا منبع آسیبهای روانی؟
یک روانشناس درباره آسیب های ناشی از تنبیه بدنی کودکان توضیح داده است.
-
مقابله با سیگار کشیدن نوجوانان؛ گفتوگو بهتر است یا کنترل؟
یک روانشناس حوزه کودک و نوجوان درخصوص علل سیگار کشیدن نوجوانان و نحوه برخورد والدین با آنها توضیح داد.
-
پیوند زناشویی؛ ستون پنهان اما حیاتی در دوام خانواده
پیوند زناشویی به معنای ایجاد و حفظ ارتباط عاطفی، روانی و فیزیکی میان همسران است که با گذر زمان و مواجهه با چالشها نیازمند مراقبت و تقویت مداوم میباشد.
-
طرح جوانی جمعیت به سامانه «تم» وزارت راه و شهرسازی اضافه شد
مشاور معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از افزوده شدن نمودارهای «روند طرح جوانی جمعیت» همزمان با روز ملی جمعیت به داشبورد سامانه «تم» این وزارتخانه خبر داد.
-
قانون مهریه باید با پیوست فرهنگی و اجتماعی همراه باشد
یک نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح کاهش حمایت کیفری مهریه گفت: متهم شدیم که خواستار ادامه زندانی شدن مردان هستیم اما معتقدیم که قانون مهریه باید با پیوست فرهنگی و اجتماعی همراه باشد.
-
مرضیه سادات بابائی مطرح کردند؛
«مهر فدک»؛ همراهی داوطلبانه برای خانوادههای قزوینی
مؤسسه مردمنهاد «رهبویان مهر فدک» با مدیریت مرضیه سادات بابایی، سالهاست که با تکیه بر تخصص، داوطلبی و نگاه حمایتی، به توانمندسازی زنان، دختران نوجوان و خانوادهها در قزوین مشغول است. این مجموعه با طراحی برنامههایی متنوع، از مشاورههای فردی تا طرحهای تربیتی، در مسیر ارتقای کیفیت زندگی خانوادهها گام برمیدارد.
-
لاجوردی با اشاره به بررسی جزئیات لایحه کرامت زنان در نشست کمیسیون اجتماعی مجلس؛
مجلسی که لایحه حفظ کرامت زنان را تقویت و پس از ۱۴ سال فعال کرده، علیه زنان است!؟
رئیس کمیته زنان و خانواده کمیسیون اجتماعی مجلس با رد شایعات مربوط به استرداد لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت با بیان اینکه بررسی جزئیات لایحه در دستور کار این کمیسیون قرار دارد، تأکید کرد که مجلس دوازدهم تمرکز خود را بر حل مسائل واقعی زنان با نگاه تخصصی و هدفمند گذاشته و پس از ۱۴ سال معطلی لایحه، عزم خود را جزم کرده تا این متن قانونی را با نگاه پیشگیرانه و اثربخش، دقیق و بدون تورم قانونی به تصویب برساند.
-
بنا بر انتشار خبر استرداد لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت» توسط دولت چهاردهم؛
روشن شدن بارقههای امید برای زنان ایرانزمین جهت احقاق حقوق حقه خود در جامعه
با انتشار خبر استرداد لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت» توسط دولت چهاردهم و با آنکه این موضوع نزدیک به 14 سال در معطلی و کشاکش دولتهای گوناگون باقی مانده بود، موجی از یأس و ناامیدی میان فعالان حوزه زنان ایجاد شد. اما بلافاصله تنی چند از نمایندگان زن مجلس دوازدهم از جمله خانم لاجوردی که مسئول بررسی این لایحه در کمیته زنان و خانواده کمیسیون اجتماعی مجلس میباشد، با انتشار خبر پیگیری این موضوع از طریق طرح نمایندگان و معطل نماندن مجلس برای ارائه مجدد لایحه توسط دولت، بارقههای امید را برای زنان ایرانزمین جهت احقاق حقوق حقه خود در جامعه دوباره روشن نمود. وی تأکید کرده است که مجلس دوازدهم تمام قد در دفاع از حقوق زنان، همچنان استوار و محکم به مسیر خود تا تصویب نهائی این موضوع ادامه خواهد داد.
-
مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در مجلس شورای اسلامی
مراسم گرامیداشت شهید جمهور و شهدای خدمت صبح چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
-
معاون حقوقی پرسپولیس استعفا کرد
معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس عصر امروز نامه استعفای خود را به رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس داد.
-
اعلام آمادگی مسکو برای کمک به ایران
معاون دبیر شورای امنیت روسیه، در مصاحبهای گفت: «روسیه آماده است تا کمکهای لازم را برای دستیابی به توافقهای سودمند دوجانبه در مورد برنامه هستهای ایران و همچنین در گفتوگوهای بین ایران و ایالات متحده در مرحله فعلی ارائه دهد.»
-
مهماننوازی در عصر تبلت و تکنولوژی
مهماننوازی در فرهنگ ایرانی، ترکیبی از احترام، توجه و خوشرویی است. این مهارت به کودکان میآموزد چگونه همدلی کنند، شنونده خوبی باشند و در موقعیتهای مختلف واکنش مناسب نشان دهند.
-
ایروانی:
حملات مکرر اسرائیل به سوریه باید محکوم شود
نماینده دائم ایران در سازمان ملل با بیان اینکه تداوم اشغال بلندیهای جولان سوریه توسط رژیم اسرائیل آشکارا ناقض حقوق بینالملل است، گفت: حملات مکرر اسرائیل به سوریه باید محکوم شود.
-
۳۰ دانشگاه برتر مجوز برگزاری آموزش به زبان دوم را دریافت کردند
معاون بورس و دانشجویان بین الملل سازمان امور دانشجویان گفت: ۳۰ دانشگاه دولتی بزرگ و برتر کشور مجوز برگزاری دوره های آموزشی به زبان دوم را دریافت کردند.
-
هشدار سازمان ملل درباره اوضاع غزه
منابع وابسته به سازمان ملل درباره اوضاع نابسامان غزه در سایه حملات رژیم صهیونیستی هشدار دادند.
-
اختصاص بودجه ۶۰ هزار میلیارد ریالی برای مشاغل زنان سرپرست خانوار
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده از اختصاص بودجه ۶۰ هزار میلیارد ریالی برای حمایت از مشاغل زنان سرپرست خانوار خبر داد.
-
پزشکیان:
حل ناترازی نیازمند کمک مردم است
رئیسجمهور اظهار کرد: برای تنوعبخشی به منابع انرژی در پی گسترش ظرفیت برق خورشیدی در کشوریم اما برای حل ناترازی به کمک مردم نیاز داریم.
-
همکاری داروخانهها با پلتفرمهای فروش اینترنتی دارو ممنوع شد
رئیس سازمان غذا و دارو در نامهای به معاونین غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، ممنوعیت همکاری کلیه داروخانهها با سکوها و پلتفرمها در زمینه فروش اینترنتی دارو تا زمان ابلاغ ضابطه مربوطه از سوی سازمان غذا و دارو را ابلاغ کرد.
-
سرپرست دانشگاه امیرکبیر منصوب شد
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی «عباس سروش» را به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر منصوب کرد.
-
عراقچی:
غنیسازی در ایران یک بحث بنیادین است
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان بار دیگر بر حفظ حق غنیسازی از سوی ایران تاکید کرد و گفت: غنیسازی در ایران یک بحث اصولی و بنیادین است.
-
بقائی:
پیشنهاد مکتوبی از آمریکا دریافت نکردهایم
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان اعلام کرد که ایران تا این لحظه هیچ پیشنهاد رسمی و مکتوبی از طرف آمریکا دریافت نکرده و تنها ایدههایی بهصورت شفاهی از طرف عمان منتقل شده است.
-
نتانیاهو:
از توافق هستهای با ایران استقبال میکنیم
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جدید ترین موضعگیری خود در مورد برنامه هستهای ایران گفت: از توافقی که مانع از دستیابی ایران به سلاح هستهای شود استقبال میکنیم.
-
سالانه ۵۰۰۰ تا ۸۰۰۰ مرگ مغزی در کشور رخ میدهد
معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه سالانه بین ۵۰۰۰ تا ۸۰۰۰ مرگ مغزی در کشور اتفاق میافتد، گفت: روزانه هفت تا ۱۰ نفر در صف انتظار پیوند عضو جان خود را از دست میدهند.
-
خواب کافی مهمترین عامل برای موفقیت تحصیلی
در آستانه فصل امتحانات، اهمیت بهداشت خواب و تاثیر آن بر عملکرد تحصیلی دانشآموزان و دانشجویان دوباره مورد تاکید قرار گرفته است. دکتر لیلا امامی، استاد دانشگاه و فلوشیپ طب خواب، هشدار میدهد کمخوابیهای ناشی از استرس و عادات نادرست میتواند بر فرآیند یادگیری تأثیر منفی بگذارد.