به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ جنبش حماس در بیانیه ای اعلام کرد: از حدود یک هفته پیش، رژیم صهیونیستی، محله های شرقی و جنوبی شرق غزه به ویژه محله الزیتون را هدف تجاوزات گسترده خود قرار داده است.
این بیانیه افزود جنگنده ها، توپخانه ها و رباتهای رژیم صهیونیستی به تخریب هدفمند محله الزیتون در چارچوب جنگ نسل کشی و طرح کلی از بین بردن نوار غزه و زندگی در آن ادامه می دهند.
حماس خاطر نشان کرد جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه در برابر دیدگان تمام جهانیان ادامه دارد. اظهارات نتانیاهو نشان می دهد که ما در برابر فصل جدیدی از جنایات وحشیانه قرار داریم.
حماس تاکید کرد اگر چراغ سبز دولت آمریکا نبود، رژیم صهیونیستی نمی توانست به مدت بیش از 22 ماه به ارتکاب جنایات خود ادامه دهد.
این جنبش افزود از جامعه بین المللی، سازمان ملل، کشورهای عربی و اسلامی می خواهیم به سکوت خود پایان داده و برای توقف جنایات دشمن در غزه و تمام مناطق نوار غزه اقدام کنند.
حماس خواستار به پاخاستن ملتهای عربی، اسلامی و آزادگان جهان برای یاری غزه و اعمال فشار گسترده برای توقف جنگ نسل کشی مستمر علیه نوار غزه شد.