کد خبر: 19089
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۷
ترامپ

دونالد ترامپ گفته است که هیلاری کلینتون، رقیب انتخاباتی او در انتخابات ۲۰۱۶، باراک اوباما، رئیس جمهور سابق و دیگر افراد دخیل در ماجرای موسوم به «راشا گیت» باید به خاطر هماهنگی آنچه که او تلاشی عمدی برای خرابکاری در ریاست جمهوری وی توصیف کرده، «بهای سنگینی» بپردازند.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به اسنادی از گزارش ۲۰۲۳ «جان دورهام» مشاور ویژه درباره ماجرای راشاگیت که به تازگی از حالت محرمانه خارج شده، اشاره کرد.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، این اسناد به ارتباط کارزار انتخاباتی ۲۰۱۶ کلینتون و مقام‌های ارشد دوران ریاست جمهوری اوباما با یک اقدام هماهنگ برای مرتبط ساختن ترامپ با روسیه اشاره می‌کند.

ترامپ همچنین گفت: «به نظرم، آنها باید بهای این مساله را بپردازند. به هر حال، این یک بهای بزرگ است. این بزرگترین رسوایی در تاریخ آمریکاست. من این را می‌دانم.»

رئیس جمهور آمریکا همچنین اوباما را شخصا بابت تایید و تشویق طرح کلینتون در «ادعاهای ساختگی درباره تبانی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا» متهم کرد و به اسنادی که به تازگی توسط سناتور «چاک گراسلی» از حالت محرمانه خارج شده است، اشاره کرد.

دونالد ترامپ ادامه داد: «اوباما از این موضوع خبر داشت. ما از آن بی‌خبریم. دورهام آن را به صورت کتبی دارد. تقریبا می‌توان گفت که اوباما بیشتر مغز متفکر بود. او شنید که هیلاری چه کار می‌کند و سپس آن را تایید کرد. اوباما نه تنها آن را تایید کرد، بلکه آن را به پیش برد.»

رئیس جمهور آمریکا این کارزار را «توطئه‌ای کاملا جعلی» دانست که به مردم بیگناه و کشور به شدت آسیب رساند.

وقتی از ترامپ پرسیده شد که آیا کلینتون باید با عواقب این کار روبرو شود، او به یاد آورد که پس از پیروزی‌اش در سال ۲۰۱۶، با وجود فشار هوادارانش برای «زندانی کردن کلینتون»، تصمیم گرفت از پیگیری اتهامات جنایی خودداری کند.

ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی خود به نام «تروث سوشال» به اعای مداخله روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ اشاره کرد و نوشت: «کِذبِ این دروغ بزرگ اکنون کاملاً آشکار است. تمام واقعیت‌ها در برابر چشمان ما قرار دارند. این بزرگ‌ترین رسوایی در تاریخ آمریکاست. عاملان این جنایت باید بهای سنگینی بپردازند. هرگز نباید اجازه داد چنین چیزی دوباره در کشور ما رخ دهد!»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

آخرین‌ها