کد خبر: 18797
تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی

وزیر دفاع آلمان ضمن انتقاد از اقدامات رژیم صهیونیستی در نوار غزه در عین حال با تاکید بر اینکه برلین در کنار این رژیم ایستاده است، از روند ارسال تسلیحات برای اسرائیل در برابر انتقادها حمایت کرد.

یوهان وادفول، وزیر امور خارجه آلمان در گفتگویی با نشریه دی سایت به مسئله جنگ غزه پرداخته و ضمن انتقاد از سیاست های خشونت طلبانه رژیم صهیونیستی در این منطقه در عین حال تاکید کرد که برلین تصمیمی برای تغییر رویکرد حمایت گرایانه خود در قبال این رژیم ندارد.

وی گفت: من همچنان خواستار رعایت کامل استانداردهای بشردوستانه هستم و از اینکه تاکنون این امر به طور کامل محقق نشده است، ابراز تاسف می‌کنم.

وزیر خارجه آلمان درباره طرح بازنگری در ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی با توجه به جنایات این رژیم اشغالگر در نوار غزه گفت: این تصمیمات توسط شورای امنیت فدرال گرفته می‌شود که به صورت محرمانه تشکیل جلسه می‌دهد.

وی در ادامه ضمن حمایت از ارسال تسلیحات دولت آلمان برای رژیم صهیونیستی گفت: من همیشه گفته‌ام که در اصل، ما به اسرائیل سلاح عرضه می‌کنیم. کاهش قابل توجهی در میزان تحویل سلاح توسط دولت قبلی وجود داشت که در آن زمان آن را درست نمی‌دانستم. از زمان رهبری کنراد آدناور، همه دولت‌ها در آلمان به اسرائیل سلاح عرضه کرده‌اند و ما البته به این کار ادامه خواهیم داد.

وی در توجیه این اقدام گفت: این حمایت آلمان به وضوح از تعهد ما به حق موجودیت اسرائیل ناشی می‌شود. با این وجود، ممکن است محدودیت‌هایی وجود داشته باشد. وی بار دیگر بر محرمانه بودن تصمیمات در این باره تاکید کرد.

وزیر خارجه آلمان در عین حال به بدتر شدن اوضاع نوار غزه اشاره کرده و گفت: این یک پیشرفت مداوم متأسفانه به سمت بدتر شدن بوده است. به همین دلیل است که من از همان ابتدا خواستار بهبود وضعیت مردم غزه شدم. رژیم صهیونیستی وظیفه دارد کمک‌های بشردوستانه ارائه دهد، نه فقط روی کاغذ، بلکه به روشی که به طور مؤثر رنج مردم این منطقه را کاهش دهد.

وی در بخش دیگری از سخنانش مدعی شد رژیم صهیونیستی حداقل تا حدی سیاست خود را تغییر داده و بار دیگر با سازمان‌های بین‌المللی مانند برنامه جهانی غذا همکاری می‌کند. به ادعای وادفول این امر منجر به بهبود نسبی اوضاع در نوار غزه شده است. وی افزود: اما البته، ما هنوز از جایی که باید باشیم، فاصله زیادی داریم.

وادفول از تلاش های خود در منطقه برای برقراری آتش بس در نوار غزه خبر داده و درباره ایفای نقش آلمان به عنوان میانجی در این مناقشات اعتراف کرد: نقش میانجی بی‌طرف برای آلمان نامناسب است، زیرا ما جانبدارانه عمل می‌کنیم. ما در کنار اسرائیل ایستاده‌ایم.

وی درباره مذاکرات خود با سران عرب منطقه و نحوه رویارویی آن ها با سیاست ارسال تسلیحات آلمان برای رژیم صهیونیستی هم گفت: حتی یک نفر از طرف‌های صحبت من از این موضوع انتقاد نکرده است. اما از ما خواسته می‌شود که فشار سیاسی بیشتری بر اسرائیل وارد کنیم.

وی در ادامه اظهارات حمایت گرانه خود در قبال رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از این گفتگو اظهار داشت: آلمان مسئولیت بی‌پایانی در قبال به توصیف وی دولت یهود دارد. هیچ کس نمی‌تواند از ما بخواهد که اسرائیل را که توسط ایران، حوثی‌ها، حزب‌الله و حماس تهدید می‌شود، رها کنیم!

وادفول در بخش دیگری از این گفتگو به مسئله جنگ اوکراین هم گریزی زد و گفت: در طول سفر اخیرم به کی یف و اودسا، سعی کردم مطمئن شوم که اوکراین از کانون توجه خارج نشود. زیرا واقعیت این است که این جنگ در اروپا، جنگ علیه ارزش‌های اروپایی ما و بزرگترین چالش سیاست خارجی است که با آن روبرو هستیم. اما جلب توجه عمومی به این موضوع آسان نیست.

وی درباره حمایت های تسلیحاتی از اوکراین گفت: تجهیز اوکراین به سیستم‌های تسلیحاتی جدید در حال حاضر یک مشکل مالی نیست، بلکه مشکل در دسترس بودن و تولید جدید است. در این زمینه تنگناهایی وجود دارد و ما در حال کار بر روی آن هستیم.

وزیر خارجه آلمان در بخش دیگری از این گفتگو اظهار داشت: سیاست خارجی باید رونق اقتصادی در آلمان و اروپا را هم تضمین کند. من بر خلاف سلف خود در سفرهایم هیئت‌های تجاری را با خود می‌برم تا روابط اقتصادی را ایجاد و تقویت کنم. می‌خواهم اطمینان حاصل کنم که می‌توانیم مواد خام و عناصر کمیاب مورد نیاز فوری خود را از کشورهایی که با آنها همکاری می‌کنیم، به دست آوریم.

وی همچنین گفت: من این تصور ایده‌آل‌گرایانه را ندارم که به محض اینکه با کشوری تجارت می‌کنم، می‌توانم آن را تغییر دهم. گاهی اوقات تجارت فقط تجارت است. اما این رویکرد می‌تواند برای آلمان، به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای صادرکننده جهان، نیز منطقی باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =

آخرین‌ها