هشدار سازمان سنجش درباره همراه داشتن وسایل الکترونیکی در کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به نقش مهم نهادهای اجرایی، امنیتی و انتظامی در برگزاری سالم آزمون سراسری گفت: همراه داشتن وسایل ارتباطی حتی بدون استفاده در جلسه آزمون، تخلف محسوب می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ رضا محمدی در نشست شورای حفاظت آزمون سراسری با تأکید بر ضروری برگزاری با کیفیت آزمون سراسری گفت: برگزاری مناسب و مطلوب این آزمون به عنوان یک آزمون خطیر و سرنوشت‌ساز برای متقاضیان و به عنوان یک رویداد علمی ملی و مردمی ارتباط تنگاتنگی با حفظ نظم، آرامش و سلامت آزمون دارد و این مهم متاثر از نقش دستگاه‌های مختلف اجرایی و حفاظتی است.

وی با تشکر از تلاش‌های اعضای شورای حفاظت از آزمون سراسری، گفت: آزمون سراسری رویدادی متعلق به همه مردم است و خوشبختانه تمامی دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و انتظامی همکاری بسیار خوبی با سازمان سنجش آموزش کشور دارند و شرایط برای برگزاری یک آزمون سالم، ایمن و مطمئن آماده است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با یادآوری مفاد قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم آزمون‌های سراسری، گفت: متقاضیان باید توجه کنند نه تنها استفاده از وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار در جلسه آزمون سراسری تخلف است بلکه حتی همراه داشتن اینگونه وسایل بدون استفاده از آن‌ها نیز منجر به محرومیت از گزینش در آزمون سراسری می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه والدین گرامی و به ویژه متقاضیان عزیز مراقب باشند تحت تأثیر تبلیغات کذب قرار نگیرند و سرنوشت خود را به سوداگران و کلاهبرداران کنکور گره نزنند، گفت: یکی از شرایط اجرای عدالت آموزشی برای همه متقاضیان آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مقابله جدی با هر نوع تخلف و تقلب است و لذا شورای حفاظت آزمون سراسری با بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای اطلاعاتی و امنیتی اقدامات لازم را برای پیشگیری و مقابله با هر نوع تخلف را انجام خواهد داد.

محمدی ضمن تشکر از اقدامات نهادهای امنیتی و انتظامی در شناسایی و رصد سوداگران کنکور در شبکه‌های اجتماعی مجازی تأکید کرد: قانون در تشدید مجازات افراد متخلف در شبکه‌ها و گروه‌ها صراحت دارد و ارتکاب هر یک از اعمال تخلف آمیز مرتبط با آزمون سراسری در قالب عضویت در یک گروه یا شبکه به تناسب نوع جرم می‌تواند به حبس از یک تا پنج سال نیز منجر شود.

وی در پایان ضمن تاکید مجدد بر نقش خانواده ها در ایجاد آرامش و تدارک زمینه مناسب برای شرکت فرزندانشان در این آزمون خطیر و سرنوشت ساز گفت: با همکاری خانواده ها و نهادهای ذیصلاح ایستاده ایم پر تلاش و امیدوار برای برگزاری کنکور سالم در جهت تحقق دانشگاه بالنده و به تبع آن جامعه پیشرو.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

آخرین‌ها