زنان مقاومت جامعه را به سمت عبودیت و تحقق اهداف انبیا می‌برند

مدیرکل اوقاف استان قم گفت: زنانی که در مکتب الهی گام بردارند نقش مثبتی در جامعه ایفا می‌کنند و سبب رونق عبودیت حق و پیشبرد اهداف انبیای الهی خواهند شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری در همایش رهروان زینبی سلام الله علیها با بیان اینکه زنان، تاثیرگذارترین قشر جامعه هستند اظهار کرد: این تاثیرگذاری می‌تواند مثبت یا منفی باشد؛ زنانی که در مکتب الهی گام بردارند نقش مثبتی در جامعه ایفا می‌کنند و سبب رونق عبودیت حق و پیشبرد اهداف انبیای الهی خواهند شد.

وی افزود: زنانی هم که نقش منفی داشته باشند و در نقطه مقابل حرکت کنند، جامعه را به سمت سقوط سوق می‌دهند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه نمونه‌های هر دو طیف از زنان در قرآن معرفی شده‌اند گفت: در قرآن کریم می‌خوانیم که «ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذینَ کَفَرُوا امرَأَتَ نوحٍ وَامرَأَتَ لوطٍ ۖ کانَتا تَحتَ عَبدَینِ مِن عِبادِنا صالِحَینِ فَخانَتاهُما فَلَم یُغنِیا عَنهُما مِنَ اللَّهِ شَیئًا وَقیلَ ادخُلَا النّارَ مَعَ الدّاخِلینَ»؛ الگوی جامعه کفرزده، زنان خیانتکار هستند همانطور که در این دو آیه و نسبت به زنان نوح و لوط ذکر شده است.

وی ادامه داد: برخی تصور می‌کنند منظور از خیانت، کاری منافی عفت است ولی هیچ مفسری چنین سخنی نگفته و این امر با اصول قرآنی ما سازگار نیست چرا که همسر هیچ پیامبری به مفاسد اخلاقی آلوده نشده است ولی منظور از خیانت به اتفاق آرای مفسرین، جاسوسی است.

اسکندری با بیان اینکه زنان این دو پیامبر، اسرار خانه‌هایشان را به اطلاع مخالفان می‌رساندند گفت: حفظ اسرار نظام و جامعه اسلامی، یکی از مهمترین وظایف همه آحاد جامعه به خصوص زنان است به ویژه در شرایط کنونی که دشمنان با امکانات فراوان سایبری و تلفنی، درصدد کسب اطلاعات خاص هستند.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم به آیه دیگری در مورد آسیه همسر فرعون اشاره و ابراز کرد: قرآن می‌فرماید «وَضَرَبَ ٱللَّهُ مَثَلࣰا لِّلَّذِینَ ءَامَنُواْ ٱمۡرَأَتَ فِرۡعَوۡنَ إِذۡ قَالَتۡ رَبِّ ٱبۡنِ لِی عِندَکَ بَیۡتࣰا فِی ٱلۡجَنَّةِ وَنَجِّنِی مِن فِرۡعَوۡنَ وَعَمَلِهِۦ وَنَجِّنِی مِنَ ٱلۡقَوۡمِ ٱلظَّـٰلِمِینَ» خدا برای کسانی که ایمان آوردند، زنِ فرعون را مثال زده است آنگاه که گفت:پروردگارا، برای من به نزد خود خانه ای در بهشت بنا کن، و مرا از [گزند] فرعون و عمل او نجات ده، و مرا از قوم ستمکاران رهایی ده.

وی افزود: این زن بزرگوار با تاثیرگذاری که روی فرعون داشت، همه جلوی کشته شدن پیامبر الهی را گرفت و هم تصمیمات منفی پادشاه علیه او را خنثی می‌کرد، به عبارتی یار با وفای رسول الهی زمان خود بود.

اسکندری با اشاره به جنگ تحمیلی 12 روزه و نقش جامعه زنان ایرانی عنوان کرد: بانوان کشورمان به میدان آمدند و کاری کارستان کردند؛ از گوینده خبر صدا و سیما یعنی سحر امامی که شجاعانه و بدون ترس، زینب‌گونه ایستاد و شهره عالم شد تا زنانی که شاید به ظاهر مطابق اندیشه و اعتقاد ما نیستند ولی زمانی که دیدند استقلال کشور در معرض خطر است، به میدان حمایت از کشور و نظام آمدند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم بیان کرد: دشمنان نباید به موشک‌ها و هواپیماهایشان بنازند چرا که سلاح اصلی ما، روحیه مقاومت مردان و زنانمان است که هیچ وقت تضعیف نمی‌شود.

حضرت زینب(س) الگوی شناخت مسئله و کنشگری عالمانه برای زنان همه تاریخ است

‌فاطمه حیدری سرپرست اداره کل زنان و خانواده استانداری قم نیز در همایش رهروان زینبی سلام الله علیها با بیان اینکه زنان، تاثیرگذارترین قشر جامعه هستند اظهار کرد: حضرت زینب سلام الله علیها در لحظه‌ای که همه چشم‌ها به او دوخته شده بود، انتخابی درست کرد و مسیر تاریخ را تغییر داد و امروز ما همه مدیون این انتخاب و روحیه ولایت‌مداری هستیم.

وی افزود: اگر امروز چادر به عنوان حجاب برتر بر سر ماست و عفاف، سلاح کارآمد ماست، به خاطر همان انتخاب درست زینبی است آن هم در لحظاتی که می‌توانست صرفا در غم از دست دادن امام زمان خویش و برادرش گریه و شیون کند.

سرپرست اداره کل زنان و خانواده استانداری قم با بیان اینکه کنش درست و آگاهانه و عالمانه حضرت زینب سلام الله علیها در میانه میدان، کاری بزرگ و همسنگ رسالت مردان الهی بوده است گفت: اگر قرار باشد امروز از ایشان درس بگیریم، آن درست شناخت درست مسئله و رصد صحیح میدان است، اینکه در هر نقطه‌ای که هستیم، بتوانیم مسائل و موضوعات مهم را به درستی بشناسیم و کنشگری درست داشته باشیم.

وی ادامه داد: در گام دوم باید اقدام عالمانه و آگاهانه داشته باشیم، برخی مسئله را به درستی می‌شناسند ولی در همان مرحله متوقف می‌مانند اما حضرت زینب سلام الله علیها مرحله دوم را هم به خوبی انجام داد؛ میدان را به دست گرفت و مختصاتی برایش ترسیم کرد که یزید و همه سپاهیان شیطان به خواری و ذلت افتادند.

حیدری خاطرنشان کرد: بُرد اقدام حضرت زینب سلام الله علیها به یک روز کوتاه در دهم محرم سال 61 یا چند سال بعد از آن محدود نشد بلکه 1400 سال بعد و امروز، همچنان تازه و تاثیرگذار است.

سرپرست اداره کل زنان و خانواده استانداری قم با بیان اینکه ایشان بهترین نمونه و الگو برای زن ایرانی و مسلمان به شمار می‌روند گفت: در روزهای بعد از جنگ تحمیلی اخیر، به خانواده شهدا رفتیم و دیدیم که همسران و مادران شهدا با قامتی استوار ایستاده‌اند و سخن می‌گویند، امری که موجب شد به خود ببالم که در سرزمینی زیست می‌کنم که چنین زنانی تربیت یافته‌اند و قرار است فرزندانی تربیت کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

آخرین‌ها