کد خبر: 24180
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲
روایت ضرغامی از اصرار امیر قطر در دیدار رهبری

سید عزت‌الله ضرغامی در مراسم راهپیمایی 13 آبان سنندج از اصرار امیر قطر به مقام معظم رهبری برای مذاکره با آمریکا پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ سید عزت‌الله ضرغامی صبح امروز در سخنرانی مراسم راهپیمایی 13 آبان سنندج، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و محکومیت جنایات رژیم صهیونی اظهار کرد: آفرین به شما کردستانی‌ها و فرزندان این دیار که با حضور گسترده در چنین روز تاریخی حماسه آفریدند.

وی افزود: امروز مردم بعد از یاوه‌گویی‌های ترامپ و رجزخوانی‌های آنان در 13 آبان حماسه دیگری در کشور و کردستان خلق کردند.

ضرغامی گفت: دشمنان تصور می‌کنند که نسل z، تهدیدی برای کشور است و زبان بزرگترها را نمی‌فهمند، اما بر خلاف تصور غلط آنان، ارزشمند و ظرفیتی بزرگ برای نظام است. امروز این نسل در کنار مسئولان حضور گسترده داشتند.

وی با بیان اینکه وحدت ملت ایران خاری در چشم دشمن است، تصریح کرد: حضور امروز در راهپیمایی 13 آبان گسترده‌تر از همیشه بود.

ضرغامی با اشاره به دیدار اخیر امیر قطر با رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: امیر قطر در آن دیدار اصرار فراوان داشتند که رابطه و گفت‌وگوی ایران با آمریکا صورت بگیرد و واسطه شده بود، اما حضرت آقا همان فرمایشاتی که در جلسات عمومی بیان فرموده بودند را تکرار کردند و گفتند؛ نمی‌توان به آمریکا اعتماد کرد و امیر قطر با دست خالی ملاقات رهبری را ترک کرد. همان ایام بود که رژیم صهیونی به جلسه دیپلماتیک در دوحه قطر حمله کرد.

وی بیان کرد: زمانی‌ که اسرائیل به قطر حمله کرد، با وجود حمایت کشورهای دیگر، هیچ پاسخ و اقدامی علیه رژیم صهیونی نکردند، اما ایران تنها در مقابل دنیا، جنگ نیابتی انجام داد در حالی‌ که آمریکا و اروپا تمام امکانات و پشتیبانی فنی را در اختیار رژیم صهیونی گذاشتند، ولی جمهوری اسلامی به پشتیبانی همین جوانان و مردم تودهنی کوبنده به آنان زدند که بعد از جنگ 12روزه، سراسیمه درخواست آتش‌بس کردند.

ضرغامی با بیان اینکه دشمنان در جنگ امسال دنبال براندازی نظام و آشوب خیابانی بودند، اما به اهداف شوم خود نرسیدند، خاطرنشان کرد: اکنون نیز دشمن با اینکه ضربه سنگین خورده، اما نخوابیده و در حال توطئه و بر هم‌زدن نقطه قوت کشور هستند. آنان در همین کردستان دنبال خلق احزاب و ادعای دروغین حمایت از کردها و اقوام و مذاهب هستند.

به گفته وی، طراحی ناامنی‌های قومی کار آمریکایی‌هاست، چرا که سناریو مشخص است. با وجود برخی انتقادات و مشکلات در کشور، اما همه احزاب و سیاسیون در جنگ 12 روزه پشت رهبری و نظام ایستادند و اجازه تحقق اهداف شوم دشمن ندادند.

وی خطاب به سیاسیون و رسانه‌ها افزود: برخی‌ها طرفدار برجام هستند، بر خلاف طرح برخی دعواها، باید برجام و اتفاقات مایه وحدت و انسجام ملی کشور باشد. برجام در دولت قبل‌تر دوره روحانی با یک اعتماد به غرب انجام گرفت، اما بعد از 10 سال نتیجه مشخص شد که نمی‌توان اعتماد کرد؛ کسانی که همچنان فکر می‌کنند می‌توانند با غرب گفت‌وگو و مذاکره کنند، نتایج این چند سال را متوجه می‌شوند که نمی‌شود اعتماد کرد.

وی بیان کرد: خوشبختانه، اکنون همه چیز روشن است و باید به توانمندی‌های داخلی متکی و روی پای خود بایستیم. همانطور که قهرمانی کشتی ایران دنیا را متعجب کرد.

ضرغامی یادآور شد: این روز با شکوه برای آیندگان ثبت خواهد شد که مردم چطور در مقابل زورگویان ایستاده‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =

آخرین‌ها