کد خبر: 24079
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
بارش باران

بارش باران، وزش باد و کاهش دما در برخی استان‌ها به ویژه در نوار شمالی کشور پیش‌بینی می‌شود. هواشناسی از مردم خواسته است تا از وقوع رعد و برق و وزش باد شدید در مناطق مختلف آگاه باشند.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران، رعد و برق، وزش باد شدید و کاهش دما در برخی استان‌ها خبر داد.

صادق ضیاییان گفت: «بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری، امروز (۱۱ آبان) بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید موقت در استان‌های ساحلی دریای خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی پیش‌بینی می‌شود.»

بارش در مناطق مختلف کشور

وی افزود: «فردا (۱۲ آبان) علاوه بر این مناطق، نیمه شمالی خراسان رضوی نیز شاهد بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید خواهد بود. در روز سه‌شنبه (۱۳ آبان) نیز بارش‌های پراکنده در برخی نقاط اردبیل، گیلان و شرق خراسان رضوی پیش‌بینی می‌شود. همچنین، در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (۱۴ و ۱۵ آبان) بارش پراکنده در بخش‌هایی از گیلان ادامه خواهد داشت.»

کاهش دما و وزش باد شدید

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی هواشناسی ادامه داد: «در نوار شمالی کشور امروز، در دوشنبه در نیمه شمالی و سه‌شنبه در نیمه شرقی کشور کاهش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.»

وی همچنین هشدار داد که در شمال‌ شرق، شرق و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی در بعضی ساعات روز، وزش باد شدید، گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا رخ خواهد داد. این وضعیت در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۱۲ و ۱۳ آبان) در نیمه شرقی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز ادامه خواهد داشت.

پیش‌بینی وضعیت دریاها

ضیاییان افزود: «دریای خزر و خلیج فارس از امروز تا سه‌شنبه مواج پیش‌بینی می‌شوند که به ویژه برای فعالیت‌های دریایی و سفرهای ساحلی باید احتیاط کرد.»

پیش‌بینی وضعیت جوی تهران

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در خصوص وضعیت جوی تهران نیز گفت: «آسمان تهران فردا (۱۲ آبان) صاف تا کمی ابری پیش‌بینی می‌شود که در برخی ساعت‌ها وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک وجود دارد. کمینه دمای تهران ۱۲ و بیشینه دما ۲۲ درجه سانتیگراد خواهد بود. همچنین در روز سه‌شنبه (۱۳ آبان) آسمان تهران صاف و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود، با کمینه و بیشینه دما به ترتیب ۱۱ و ۱۹ درجه سانتیگراد.»

دمای سایر استان‌ها

ضیاییان در پایان افزود: «اهواز و بندرعباس در روزهای آینده با بیشینه دمای ۳۳ و ۳۴ درجه سانتیگراد، گرم‌ترین و شهرکرد با کمینه دمای ۳- درجه سانتیگراد، سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

آخرین‌ها