کد خبر: 22805
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۵
نیکزاد:اختصاص ارز برای کالاهای اساسی

نایب رئیس مجلس در خصوص اقدامات مجلس برای مهار گرانی گفت: مجلس هر قانونی که برای خنثی‌سازی فشار اقتصادی لازم بوده تصویب کرده است. از جمله در قانون بودجه، ارز مورد نیاز برای کالاهای اساسی و دارو اختصاص داده شده است.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی درباره گرانی کالاهای اساسی، اظهار کرد: دشمنان روی گرانی سرمایه‌گذاری کرده تا با ایجاد نارضایتی و آشوب، به جمهوری اسلامی ضربه بزنند.

وی با بیان اینکه دشمن ابتدا به دنبال حمله نظامی و ایجاد شورش بود، اما اکنون بر اقتصاد متمرکز شده، افزود: مردم ما متدین، ایران‌دوست و با غیرت هستند، اما در زمینه اقتصادی و مسائلی مانند اشتغال، مسکن و معیشت تحت فشار هستند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص اقدامات مجلس برای مهار گرانی گفت: مجلس هر قانونی که برای خنثی‌سازی فشار اقتصادی لازم بوده تصویب کرده است. از جمله در قانون بودجه، ارز مورد نیاز برای کالاهای اساسی و دارو اختصاص داده شده و دست دولت برای مهار گرانی و افزایش قیمت‌ها باز گذاشته شده است.

وی افزود: مجلس به شدت بر موضوع کالابرگ و تأمین اقلام اساسی برای مردم تمرکز دارد و از دولت می‌خواهد تضمین دهد که این کالاها با قیمت مشخص و متعادلی در اختیار مردم قرار گیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =

آخرین‌ها