کد خبر: 18660
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸
.

سخنگوی کرملین با اشاره به ضرورت دیدار روسای جمهور روسیه و آمریکا گفت که مسکو برای اقدام به سوی توافق صلح با اوکراین آمادگی دارد اما هدف اصلی روسیه تحقق اهداف عملیات نظامی ویژه است.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین با اشاره به عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین تاکید کرد که هدف مسکو دستیابی به اهداف این عملیات است.

پسکوف با اشاره به اینکه هم‌اکنون جهان به لحن «تند» گاه‌وبیگاه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا عادت کرده، گفت که در عین حال، ترامپ نیز در اظهارنظرهایش درباره روسیه بر تلاش برای دستیابی به توافق صلح تاکید کرده است.

وی افزود: رئیس جمهور پوتین بارها تمایل خود برای انتقال هرچه سریع‌تر روند حل‌وفصل بحران اوکراین به مسیر صلح‌آمیز ابراز کرده است. این روندی طولانی است و به تلاش نیاز دارد و آسان نیست.

پسکوف همچنین «ملاقات بین پوتین و ترامپ را به منظور تایید دستاوردهای چشمگیر حاصل‌شده، ضروری خواند» اما به گفته وی هنوز این کارها به پایان نرسیده و این ملاقات به موقع انجام خواهد شد.

به گفته دیپلمات روس، «موضوع اصلی ما دستیابی به اهداف‌مان است و اهداف ما کاملا روشن است.»

ترامپ دوشنبه هفته گذشته با اتخاذ موضعی سختگیرانه‌تر علیه مسکو، از ارسال کمک نظامی جدید به اوکراین خبر داد و گفت که این تسلیحات شامل سامانه پدافند پاتریوت است و هزینه آنها را به طور تمام و کمال ناتو پرداخت خواهد کرد. وی همچنین مدعی شد که روسیه ۵۰ روز فرصت دارد تا با اوکراین به توافق صلح دست یابد در غیر این صورت با تحریم‌های ثانویه روبه‌رو خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =

آخرین‌ها