جزییات و نحوه ثبت درخواست برای دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده در جنگ اخیر

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق گفت:‌ صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان‌ که در جریان جنگ تحمیلی اخیر دچار خسارت شده‌اند، برنامه حمایتی ویژه‌ای را در چند بُعد طراحی و تدوین کرده است.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری؛ معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق درخصوص بسته حمایتی ویژه این نهاد برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی 12 روزه اظهار کرد: رسالت و مأموریت اصلی صندوق، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. در راستای حمایت از دانش‌بنیان‌هایی که در جریان جنگ تحمیلی اخیر دچار خسارت شده‌اند، برنامه حمایتی ویژه‌ای را در چند بُعد طراحی و تدوین کرده‌ایم.

وی تأکید کرد: دامنه خسارت و آسیب‌های وارده به شرکت‌های دانش‌بنیان به چند دسته نقسیم می‌شوند؛ برخی شرکت‌ها از لحاظ زیرساختی یا محل استقرار دچار آسیب شده‌اند. از بین رفتن مواد اولیه و محصولات آماده و نیمه‌آماده، مشکل دیگری است که برخی شرکت‌های دانش‌بنیان‌ با آن مواجه شده‌اند. گروه دیگری از دانش‌بنیان‌ها به‌ویژه شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال نیز با افت چشمگیر فروش و درآمد روبرو شدند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: تلاش کرده‌ایم برنامه نسبتا جامعی را برای حمایت از هر 3 گروه تدوین کنیم. هدف اصلی این اقدام، کمک به جبران خسارت‌های وارده، حفظ ظرفیت تولید و اشتغال و پیشگیری از تعدیل نیرو در شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده است.

ذوالفقاری تصریح کرد: براین اساس، شرکت‌های دانش‌بنیانی که در جنگ تحمیلی اخیر از لحاظ زیرساختی یا محل استقرار دچار آسیب شدند، می‌توانند از «تسهیلات ودیعه رهن محل کار» برای تهیه فضای کار جدید - تا زمان بازسازی محل کسب‌وکار قبلی خود - استفاده کنند. همچنین برای دانش‌بنیان‌هایی که با مشکل از بین رفتن مواد اولیه و محصولات آماده و نیمه‌آماده روبرو شده‌اند، «تسهیلات برای تهیه مواد اولیه» در نظر گرفته شده است.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین با اشاره به همکاری مشترک صندوق با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: درخصوص شرکت‌های دانش‌بنیانی که متأثر از فضای جنگ تحمیلی اخیر با افت بیش از 20 درصدی درآمد روبرو شده‌اند، طرح مشترک سه‌جانبه‌ای تدوین شده است و دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده می‌توانند از «تسهیلات تا سقف 3 برابر حقوق و دستمزد کارمندان شرکت»، با نرخ 15 درصد با دوره بازپرداخت یک ساله (3 ماه تنفس و بازپرداخت در 9 ماه دوره بازپرداخت) استفاده کنند.

وی تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی اخیر از 3 مسیر می‌توانند درخواست‌های خود را برای بررسی و رسیدگی، ارسال کنند. مسیر نخست، ثبت درخواست از طریق سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی ghazal.inif.ir است. در عین حال، شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از طریق سامانه خدمت معاونت علمی یا از مسیر وزارت ارتباطات، درخواست خود را ثبت کنند. این درخواست‌ها پس از بررسی، برای رسیدگی و اقدام برای صندوق نوآوری و شکوفایی ارسال خواهند شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =

آخرین‌ها