کد خبر: 17603
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴
ارز

با تمهیدات بانک مرکزی و از ابتدای امسال تا پایان ۱۸ خرداد ماه، در مجموع بالغ بر یک میلیارد و ۴۱ میلیون دلار برای واردات دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی تامین ارز صورت گرفت.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ طبق بودجه سه ماهه مصوب شده و در صورت تخصیص ارز از سوی دستگاه‌های مرتبط، می‌بایست برای سه ماه اول امسال ۸۰۰ میلیون دلار ارز ترجیحی و ۴۰۰ میلیون دلار نیز ارز غیرترجیحی برای واردات دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی تأمین ارز صورت می‌گرفت که به‌رغم کاهش تأمین بودجه ارز ترجیحی از سوی دستگاه‌های مربوطه، با تمهیدات بانک مرکزی و دستور رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر اهمیت موضوع سلامت مردم، از ابتدای سال تا پایان ۱۸ خردادماه بیش از ۵۲۵ میلیون دلار ارز ترجیحی و ۵۲۰ میلیون دلار ارز غیرترجیحی (بیشتر از هدف سه ماهه) توسط بانک مرکزی تأمین شده است.

طبق تاکید رئیس‌کل بانک مرکزی و بر اساس هماهنگی و همکاری با وزارت‌خانه های مربوطه جهت تأمین ارز ترجیحی، فرآیند تأمین ارز واردات دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی با نرخ ارز ترجیحی ۲۸.۵۰۰ تومان تا حصول اهداف پیش‌بینی شده ادامه خواهد داشت.

تاکید می‌شود موضوع تسریع در کارسازی و تأمین وجوه در خارج از کشور علی‌رغم شرایط تحریمی خاص حاکم بر مبادلات ارزی ایران، بطور ویژه پیگیری و اقدامات لازم با هماهنگی نهادها و سازمان‌های مربوطه صورت خواهد گرفت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =