-
چگونه انقلاب کوانتومی، اقتصاد جهانی را متحول کرده است و امنیت ملی را واژگون خواهد ساخت؛
رقابت برای لیدری آینده کوانتوم
چارینا چو (مدیرعامل گوگل کوانتوم و هوش مصنوعی)، جیمز مانیکا (معاون ارشد گوگل و مدیر تحقیق، فناوری و جامعه این شرکت) و هارتموت نون (معاون مهندسی گوگل و رئیس گوگل کوانتوم و هوش مصنوعی) در مقاله «رقابت برای رهبری آینده کوانتوم، چگونه انقلاب محاسباتی آینده، اقتصاد جهانی را متحول کرده و امنیت ملی را واژگون خواهد ساخت» که در شماره ژانویه/فوریه نشریه فارن افرز منتشر شده است، به بررسی تاریخچه و کاربردهای کوانتوم، به عنوان یکی از حوزههای نوظهور فناوری، پرداخته و معتقدند که تکامل این فناوری سبب تحولات بسیاری در مباحث مربوط به اقتصاد و امنیت جهانی خواهد شد. در ادامه ترجمه این مقاله را از نظر میگذرانید.
-
کارگزاران حج یکشنبه هفته آینده با رهبر انقلاب دیدار میکنند
مسئولان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت و جمعی از کارگزاران حج، یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور در حسینیه امام خمینی (ره)، با حضرت آیتالله خامنهای دیدار خواهند کرد.
-
به مناسبت روز کارگر؛
کارگران؛ معماران گمنام پیشرفت
در روز جهانی کارگر، نگاهی به جایگاه واقعی قشری میاندازیم که با وجود نقش محوری در توسعه کشور، کمتر دیده میشوند. این گزارش تحلیلی، با بررسی ابعاد مختلف زندگی کارگران ایرانی از معیشت تا فرهنگ کار، تصویری جامع از وضعیت این قشر زحمتکش ارائه میدهد.
-
راهکارهای علمی و تجربی برای داوطلبان کنکور؛
از شب باقیمانده تا روز کنکور؛ چگونه با مدیریت زمان و استرس به حداکثر عملکرد برسیم؟
این روزها که کنکور درحال برگزاری است، بسیاری از داوطلبان با چالشهای جدی در زمینه مدیریت زمان، کنترل استرس و بهینهسازی مطالعه مواجه هستند. این گزارش با بهرهگیری از آخرین یافتههای روانشناسی تربیتی و تجربیات موفق رتبههای برتر، راهکارهای عملی و علمی ارائه میدهد که چگونه میتوان در این روزهای حساس برنامهریزی هوشمندانهای داشت.
-
از سلامت روان تا سلامت اقتصاد؛ معجزه ورزش همگانی در کاهش بار بیماریها
یک متخصص طب ایرانی، در پنجمین روز از هفته سلامت با موضوع «ورزش همگانی، سلامت همگانی»، به تشریح اهمیت فعالیت بدنی و ورزش در حفظ و ارتقای سلامت پرداخت.
-
اضطراب اجتماعی؛ سکوت مرگبار در جمعیت!
ترس از قرار گرفتن در معرض قضاوت دیگران میتواند به مشکلی جدی در زندگی روزمره تبدیل شود. اضطراب اجتماعی یکی از رایجترین اختلالات روانی است که بسیاری از افراد، بهویژه جوانان و دانشجویان، با آن دستوپنجه نرم میکنند.
-
از استرس تا آرامش؛ تکنیکهای فوری برای شب کنکور
شب کنکور تنها یک شب معمولی نیست؛ شبی است که میتواند مسیر یک سال تلاش و برنامهریزی را به سرانجامی درخشان برساند یا با اندکی بیتوجهی، کار را سختتر کند.
-
غذا خوردن در این ساعات شما را چاق و بیمار میکند
نتیجه یک بررسی نشان داده، غذا خوردن خارج از ساعت معمولی که بدن به آن عادت کرده است میتواند عواقب منفی زیادی در پی داشته باشد و منجر به بروز حمله قلبی و دیابت شود.
-
با این ۹ دانه روغنی، بدن خود را طبیعی تقویت کنید
آگاهی از مزایای دانههای مغذی شاید تشویقتان کند تا بیشتر از قبل به مصرف آنها روی بیاورید. انواع مختلف دانهها سرشار از پروتئین، فیبر، آهن، ویتامینها و اسیدهای چرب امگا ۳ است.
-
10 گام طلایی پاکسازی بدن؛ از دفع سموم تا جوانسازی سلولی
اگر هرچیز شیرین و نیز عسل مصرفی شما در هر ماه میزان قابل توجهی است همین میتواند دلیل اصلی نیاز بدن تان به پاکسازی باشد. در اصل، با مصرف شکر، مصرف انسولین در بدن بالا میرود.
-
مهارتهای کلیدی برای حل مشکلات اولین سال زندگی مشترک
زندگی مشترک پهنه وسیعی از فرصتهاست که زوجین با آرامش و حساب شدگی، مشکلات را پایان کار نمیدانند بلکه آنها را بهانه و فرصتی برای آغاز جدید میدانند و با همدلی و همکوشی درصدد حل آنها برمیآیند و به هیچ وجه واقع بینی خود را قربانی ایدهآلنگری نمیکنند.
-
8 گام طلایی برای ساخت پایههای یک ازدواج موفق و پایدار
به خاطر رضایت و خشنودی والدین، فرار از تنهایی، رهایی از حرف و حدیث اطرافیان، میل بسیار به ازدواج، بهمنظور بهجا آوردن یک عرف اجتماعی و... هرگز تن به ازدواج تحمیلی ندهید.
-
توانمندسازی فردی و اجتماعی؛
مهارتهای دهگانه زندگی؛ راهکاری جامع برای مواجهه هوشمندانه با چالشهای فردی و اجتماعی
در دنیای پرشتاب امروز، جایی که فشارهای روانی و اجتماعی هر لحظه پیچیدهتر میشوند، تسلط بر مهارتهای دهگانه زندگی به ابزاری حیاتی برای نواختن ساز زندگی در مسیر موفقیت تبدیل شده است. این مهارتها که توسط سازمان جهانی بهداشت به عنوان سلاحهای نامرئی مقابله با بحرانهای عصر مدرن معرفی شدهاند، نه تنها سپر دفاعی در برابر آسیبهای روانی هستند، بلکه پل ارتباطی بین فرد و جامعه محسوب میشوند. این گزارش با واکاوی علمی و کاربردی این مهارتها، نقشه راهی برای تبدیل چالشها به فرصتهای طلایی زندگی ارائه میدهد.
-
چگونه مودب باشیم
مؤدب بودن یعنی آگاهی از احساسات دیگران و احترام گذاشتن به آنها. شاید خیلی وقتها متوجه ادب دیگران نشویم اما پررویی، گستاخی و رفتار بیملاحظه را خیلی زود تشخیص میدهیم.
-
کارگران در چه دهکهایی و در چند نوبت کالابرگ دریافت میکنند؟
کارگران در چه دهکهایی و در چند نوبت کالابرگ دریافت میکنند؟
-
پرتاب محموله ایرانی به ماه توسط کاوشگر چینی چانگِ ۸
در روز فناوری فضایی چین (۲۴ آوریل ۲۰۲۵)، دولت چین رسماً اعلام کرد که ایران به برنامه مهم چانگِ ۸ پیوسته است.
-
چرا کارفرمایان بیشتر زنان را استخدام میکنند؟
چرا کارفرمایان بیشتر زنان را استخدام میکنند؟
-
آغاز فاز اجرایی اپلیکیشن دانشبنیانها در پارک فناوری پردیس
معاون صندوق توسعه فناوریهای نوین گفت: در حال توسعه یک سوپراپلیکیشن هستیم که مجموعهای از خدمات مالی، بانکی، اعتباری و بیمهای را بهصورت غیرحضوری در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار میدهد و فاز اول آن در پارک پردیس اجرایی شده است.
-
ادغام و تعطیلی واحدهای پیام نور در دستور کار نیست
معاون حقوقی، مجلس و امور استانهای دانشگاه پیام نور گفت: ادغام و یا تعطیلی واحدهای دانشگاه پیام نور در سطح کشور و استانها مد نظر نیست.
-
چالشهای فضای مجازی برای تربیت کودک و نوجوان
معاون فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی بر لزوم طراحی روشهای نوین تربیتی برای مقابله با چالشهای فضای مجازی و تقویت مسئولیتپذیری در نوجوانان تأکید کرد.
-
جنایات صهیونیستها چهره واقعی مدعیان حقوق زن را آشکار کرد
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: امروز چهره واقعی مدعیان حقوق زن روشن تر است و ده ها هزار زن، دختر، مادر و کودک در غزه مظلوم به دست جنایتکاران صهیونیست و با ابزار مدعیان حقوق بشر به شهادت رسیدند.
-
جاهلیت مدرن شخصیت و هویت زن را از بین میبرد
استاد حوزه با بیان اینکه جاهلیت مدرن شخصیت و هویت زن را از بین میبرد، گفت: در کتاب پروتکلهای دانشوران صهیون پروتکل دهم مربوط به خانواده است و میگوید باید کاری کنیم که خانوادههای غیر بنیاسرائیل از طریق زن که محور خانواده است دچار فروپاشی شوند.
-
اجتماع بزرگ دانشجویان دختر دانشگاهها در حرم حضرت معصومه(س)
بزرگترین اجتماع دانشجویان دختر کشور با حضور ۱۰ هزار دانشجوی دختر از ۱۲۲ دانشگاه از ۳۱ استان در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها برگزار شد.
-
گمانهزنیهای گروسی درباره توافق احتمالی بین ایران و آمریکا
رافائل گروسی مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی با ارائه گمانهزنیهایی درباره مذاکرات هستهای گفت که توافق احتمالی بین ایران و آمریکا شاید پیچیدگی کمتری نسبت به برجام داشته باشد.
-
مروری بر صنعت پرهزینه و پرهیاهوی کنکور، تأثیر آن بر آینده جوانان و داستان پشت پرده مافیای کنکور
کنکور و هزینههای نجومی برای رویای قبولی
کنکور در ایران دیگر فقط یک امتحان نیست؛ میدانی پراضطراب و پرهزینه است که موسسات آموزشی با وعدههای رنگارنگ، رویاها را به قیمتهای نجومی میفروشند. با این حال، کنکور فقط یک آزمون است، نه پایان راه.
-
تنهایی مدرن؛ چرا هیچکس از ناپدید شدن یک انسان باخبر نمیشود؟
تنهایی مدرن؛ مرگی بیخبر در دل شلوغی تهران
در دنیای مدرن، وقتی ارتباطات به سادگی در دسترساند، چرا گاهی هیچکس از فردی که در اطرافش زندگی میکند، باخبر نمیشود؟ این گزارش به ما یادآوری میکند که در سایه تنهایی، آدمها میتوانند بهراحتی گم شوند، حتی زمانی که هنوز زندهاند.
-
تفاوت واکنش ایران و آمریکا به حادثه در دو کشور
وقتی حادثه تلخ آتشسوزی در لسآنجلس رخ داد، ایران بیدرنگ با مردم آمریکا ابراز همدردی کرد؛ اما در مقابل، سکوت معنادار واشنگتن در برابر فاجعه انسانی بندرعباس، بار دیگر این پرسش را زنده کرد که معیارهای انسانی در دستگاه سیاست خارجی آمریکا دقیقاً چه زمانی فعال میشوند؟
-
داستان کلاهی که روی درخت افتاده؛
«کلاه کیه؟» کتابِ جدید مجید راستی منتشر شد
کتاب جدید مجید راستی با عنوان «کلاه کیه؟» به تازگی از سوی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای خردسالان بالای دو سال (نوگام) منتشر شد.
-
اقتباسهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان؛ پلی میان ادبیات و سینما
«زیبا صدایم کن» و «باغ کیانوش» دو فیلم سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سال گذشته با موفقیتی چشمگیر در جشنوارههای فیلم فجر و کودک و نوجوان اصفهان همچنین در نمایش عمومی روبرو شد، آثاری اقتباسی که برگرفته از دو رمان نوجوان منتشر شده از سوی کانون با همین نام است.
-
برنامههای دهه کرامت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اعلام شد
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مناسبت دهه کرامت، برنامههای متنوع فرهنگی، هنری و مذهبی در مراکز کانون سراسر کشور برگزار میکند.