کد خبر: 25294
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳
میعادفر

رئیس سازمان اورژانس کشور از احتمال افزایش ۱۰۰ درصدی بودجه این سازمان در سال آینده خبر داد و گفت: حدود ۸۰ درصد این بودجه قرار است برای نوسازی ناوگان آمبولانسی هزینه شود و مابقی آن نیز برای تامین تجهیزات و ساخت پایگاه‌های جدید هزینه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ دکتر جعفر میعادفر در گفت‌وگو با ایسنا در توضیح بیشتر گفت: در حال حاضر مبلغی که در جلسه کمیسیون تلفیق بودجه تعیین شده است، مناسب است و اگر همین مبلغ در صحن مجلس نیز به تصویب برسد اعتبار ما نسبت به سال گذشته تقریبا ۱۰۰ درصد افزایش می یابد.

وی افزود: سال گذشته مبلغ بودجه ما حدود ۸ همت بود و امسال اگر همین مبلغ پیشنهادی فعلی به تصویب نهایی برسد، بودجه سازمان اورژانس کشور به حدود ۲۰ همت (هزار میلیارد تومان) افزایش می یابد.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد این بودجه قرار است برای نوسازی ناوگان آمبولانسی هزینه شود و مابقی آن نیز برای تأمین تجهیزات و ساخت پایگاه‌های جدید هزینه خواهد شد.

میعادفر گفت: ان‌شاء الله این مبلغ در صحن علنی مجلس شورای اسلامی نیز تصویب شود تا ما بتوانیم هزینه‌های جاری سازمان را تأمین کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =

آخرین‌ها