کد خبر: 23511
تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۲
دو‌ مصدوم حادثه آزمایشگاه دانشگاه تهران ترخیص شدند

رییس دانشگاه تهران از ترخیص شدن دو دانشجوی مصدوم حادثه انفجار دانشگاه تهران و وضعیت مساعد آنها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ محمدحسین امید، رییس دانشگاه تهران در گفتگو با تسنیم، درباره آخرین وضعیت مصدومین حادثه آزمایشگاه دانشگاه تهران گفت: هر دو مصدوم طی روزهای گذشته از بیمارستان مرخص شدند.

وی با اشاره به اینکه یکی از دانشجویان مرخص شده پس از مرخصی احساس ناراحتی داشت و برای بررسی های بیشتر دوباره در بیمارستان بستری شد، گفت: پس از بررسی ها مشخص شد ریه این دانشجو دچار عفونت شده لذا پس از درمان این مشکل او نیز طی روزهای گذشته از بیمارستان ترخیص شد.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران هفته گذشته در بیانیه ای از وخیم شدن حال یکی از دانشجویان مصدوم حادثه انفجار دانشگاه تهران خبر داده بود. آزمایشگاه دانشکده فنی دانشگاه تهران صبح پنجشنبه 10 مهرماه دچار انفجار شد.در این حادثه یک دانشجو درگذشت و دو دانشجو مصدوم شدند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین‌ها