بیانیه مجمع دانشگاهیان انقلاب اسلامی درباره سال تحصیلی جدید

مجمع دانشگاهیان انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت آغاز سال تحصیلی خواستار افزایش تلاش‌ها برای گسترش فعالیت‌های علمی به‌ویژه در حوزه‌های استراتژیک و فناوری‌های پیشرفته شد.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ مجمع دانشگاهیان انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت آغاز سال تحصیلی خواستار افزایش تلاش‌ها برای گسترش فعالیت‌های علمی، به‌ویژه در حوزه‌های استراتژیک و فناوری‌های پیشرفته شد و از ارگان‌های ذی‌ربط خواست بستر مناسبی برای پژوهش‌های راهبردی و توسعه ظرفیت‌های علمی در کشور فراهم کنند.

در این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
مردم شریف و عزیز ایران

سال 1404 برای مردم مسلمان ایران سالی پرحادثه و پرتلاطم بود. در خرداد 1404، رژیم منحوس و خونخوار صهیونیستی با همکاری دولت استکباری آمریکا، با یک برنامه‌ریزی گسترده، حمله‌ای وسیع به شهرهای مختلف و مراکز نظامی کشور آغاز کرد که در گام نخست، با استفاده از فرصت غافلگیری، موجب شهادت جمعی از اساتید، نخبگان و فرماندهان نظامی و مردم عادی بخصوص زنان و کودکان کشور شد.

خوشبختانه با ورود و مدیریت مستقیم رهبر معظم انقلاب در صحنه نبرد، و با تدبیری بی‌نظیر، نسبت به جایگزینی فرماندهان شهید اقدام شد. بدین ترتیب، مجموعه دفاعی کشور با خروج از حالت غافلگیری و آغاز چند حمله متقابل، در اولین رویارویی با رژیم اشغالگر و نسل‌کش، به موفقیتی مطلوب دست یافت. بطوریکه این رژیم مغرور و سرخورده، عاجزانه درخواست توقف درگیری نمود.

1- یکی از دستاوردهای مهم جنگ دوازده‌روزه، انسجام و یکپارچگی مثال‌زدنی ملت وفادار ایران بود؛ به‌گونه‌ای که برخلاف انتظار عوامل استکباری، ملت با اقتدار و بصیرت، دست رد به سینه بیگانگان زد. مجموعه دفاعی کشور نیز با استقرار فرماندهان جدید، بازسازی خود را آغاز کرد و طبق اعلام مسئولان، به سطح مطلوبی از آمادگی دفاعی بازگشت.

2- رهبر معظم انقلاب نیز در چند نوبت از سخنرانی‌های خود، بر روحیه استکباری و غیرقابل‌اعتماد آمریکا تأکید کرده و بر بی‌اثر بودن هرگونه مذاکره با نظام سلطه تصریح فرمودند. با این حال، برخی از مسئولان سیاست خارجی کشور همچنان در پی برگزاری نشست‌های گفت‌وگو با مقامات اروپایی و آمریکایی هستند.

کشورهای اروپایی که در ماجرای برجام، عدم تعهد و کارشکنی خود را به اثبات رسانده و هیچ‌یک از تکالیف توافق‌شده را اجرایی نکردند، اکنون نیز در جهت خنثی‌سازی پیشرفت‌های چشمگیر کشور در زمینه‌های دفاعی و هسته‌ای، دوباره فعال شده‌اند. آن‌ها از ضعف و سستی ایجادشده توسط مسئولان سیاست خارجی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم — که بدون اطلاع دقیق از مفاد، مکانیزم ماشه را در برجام پذیرفتند — بهره‌برداری کرده و با فضاسازی گسترده، این مکانیزم را در راستای تشدید تحریم‌ها فعال نمودند.

این اقدام، با همراهی برخی عوامل داخلی آنان، موجب التهاب در بازار و افزایش قیمت ارز و کالاهای اساسی شد. متأسفانه مسئولان اقتصادی کشور نیز بدون برنامه‌ریزی مؤثر و با رویکردی منفعلانه عمل کردند و نتیجه آن، فشار مضاعف بر دوش مردم زحمت‌کش و انقلابی ایران بود.

3- فعال شدن مکانیزم ماشه، موجب شکل‌گیری فضای روانی منفی در بازار ارز و طلا و به‌تبع آن در سایر کالاها شد و افزایش نرخ ارزهای خارجی و کاهش چندباره ارزش پول ملی را در پی داشت. در این میان، یک مثلث سه‌ضلعی متشکل از دلالان و عوامل ضدانقلاب در دوبی، کابل و تهران، نقش فعالی ایفا کرده و با انتشار اخبار جعلی، مانع از کاهش قیمت ارز شدند و نوعی جنگ روانی را تدارک دیده‌اند، انتظار می‌رود دست اندرکاران اعم از دولت و قوه قضائیه و نهادهای نظامی به بطور قاطع با چنین پدیده‌ی خطرناک تقابله نموده تقابله و طراحان را تنبیه و به جامعه فعالان اقتصادی و عموم مردم ثبات و آرامش ببخشند.

4- در روزهای اخیر، سه دولت اروپایی که تأثیر این فضاسازی را در بلندمدت بی‌نتیجه می‌دانند، بار دیگر ساز مذاکره با ایران را کوک کرده و با بیان شروط خود، از گفت‌وگو سخن می‌گویند. امید است مسئولین سیاست خارجی کشور، برخلاف گذشته، این بار با حفظ عزت و منزلت مردم و استقلال ملی، پای میز مذاکره نرفته و تنها در صورت پذیرش شروط عادلانه و تضمین رفع تحریم‌ها از سوی طرف‌های اروپایی، آمادگی آغاز گفت‌وگوهای جدید را اعلام خواهد کنند.

5- هم اکنون با آغاز سال تحصیلی جدید، ضروری است که تلاش‌ها برای گسترش فعالیت‌های علمی، به‌ویژه در حوزه‌های استراتژیک و فناوری‌های پیشرفته، افزایش یابد. ارگان‌های ذی‌ربط باید بستر مناسبی برای پژوهش‌های راهبردی و توسعه ظرفیت‌های علمی کشور فراهم آورند و این اصل روشن را که استقلال کشور بستگی به توسعه علم نافع و اقتصاد و صنعت دانش‌بنیان هستند را باور داشته و در جهت تحقق آن صادقانه تلاش نمایند. سیاست خارجی کشور نیز باید با تبعیت کامل از منویات رهبر معظم انقلاب، در مسیر تحقق عزت، حکمت و مصلحت نظام و در جهت صیانت از استقلال و آزادی ملت ایران گام بردارد.

6- یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای محور مقاومت، که ریشه در پایمردی و مقاومت بی‌نظیر ملت رشید و جان‌برکف فلسطین دارد، در همین سال رقم خورد. رژیم سفاک و نسل‌کش صهیونیستی که مدعی نابودی جنبش حماس بود، با شکست‌های پیاپی و ناتوانی در ادامه جنگ، صرفاً موفق به تخریب زیرساخت‌های غزه شد و سرانجام شروط آتش‌بس را پذیرفت و ناچار به عقب‌نشینی از غزه گردید. ملت قهرمان فلسطین نیز با روحیه‌ای انقلابی، بازسازی سرزمین خود را آغاز کرده‌اند. با وجود بی‌اعتمادی به این رژیم عهدشکن، پذیرش آتش‌بس و عقب‌نشینی از غزه، پیروزی بزرگی برای محور مقاومت و ملت فلسطین به‌شمار می‌آید.

شواهد موجود نشان می‌دهد جنبش‌های مقاومت، از جمله حزب‌الله لبنان، پس از شهادت فرماندهان گران‌قدر خود، بازسازی و سازمان‌دهی نیروهایشان را تکمیل کرده و به‌تدریج در حال بازگشت پرقدرت به صحنه محور مقاومت هستند. همچنین اخبار موثق از سوریه حاکی از فعال شدن مجدد نیروهای مردمی و رزمندگان شجاع این کشور در مقابله با بقایای گروه‌های تکفیری و داعشی است. لذا همانطور که رهبر معظم انقلاب مطرح فرمودند آینده محور مقاومت روشن و در صحنه منطقه تاثیرگذار است.

در پایان، ضمن دعا برای تعجیل در فرج حضرت صاحب‌الزمان (عج) و نابودی استکبار جهانی و عوامل منطقه‌ای آن، به‌ویژه رژیم سفاک صهیونیستی، از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم که رهبر معظم انقلاب اسلامی را در سایه‌الطاف خود محفوظ بدارد و عنایات خاص حضرت بقیة‌الله‌الاعظم را شامل حال همه مجاهدان راه حق و یاران محور مقاومت بگرداند، انشالله.

مجمع دانشگاهیان انقلاب اسلامی
مهرماه 1404

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =

آخرین‌ها